Ytliga kärl, spiders & cherry spots

Här använder vi oss gärna av Cuteras Excel V+. Vi kan använda oss av våglängderna KTP, 532 nm eller Nd:Yag, 1064 nm. Ofta behöver man kombinera de båda för att komma åt både de riktigt ytliga och de lite djupare kärlen.

Ytliga kärl, spiders & cherry spots

Här använder vi oss gärna av Cuteras Excel V+. Vi kan använda oss av våglängderna KTP, 532 nm
eller Nd:Yag, 1064 nm. Ofta behöver man kombinera de båda för att komma åt både de riktigt ytliga och de lite djupare kärlen.

aaa
a (14)aa
PigmenteringarPigmenteringar

Kärlbristningar i ansiktet och på benen är det många som lider av. Oftast är dessa så tunna att de knappt syns. I vårat klimat med stark kyla, torr varm luft inne, exponering av sol, kyla och vind ute så utsätts huden för stora påfrestningar. Ytliga, kärl och spiders blir mer framträdande.

Bästa metoden för att behandla ytliga kärl är en pulsad färgämneslaser och så kallad KTP laser som har en helt specifik våglängd och energimängd som optimerar absorptionen i blodkärlen. Man skapar en värmeutveckling i kärlen medan huden runt om inte skadas.

Värmeutvecklingen i kärlen skadar kärlväggarna så dessa förstörs och täpps igen. Denna laser används också med stor framgång vid behandling av rosacea. Vi väljer också den här lasern vid behandling av körsbärsmärken sk cherry spots, Venous Lake och Angiomas. Behandlar även kärl på benen med väldigt bra resultat.

Vi rekommenderar 1-3 behandlingar. Du ska ha skyddat huden från solexponering 6 veckor innan behandling. Väldigt viktigt att även fortsätta skydda huden från sol efter behandling.

Vi rekommenderar Spf 50.

Kärl, spiders, cherry spots 1-3 st
Kärl, spiders, cherry spots flertalet
Kärl, spiders Näsa
Kärl, spiders Kinder
Kärl, spiders Ansikte
Venous Lake

Klicka nedan för prisbild.

”Se priser”

Vi erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar som är unikt utformade för att ta itu med dagens vanligaste problem. Allt från hårborttagning, pigmenteringar/solskador, problemhy såsom akne eller akneärr, rosacea, störande kärl på kropp och ansikte, till att bygga upp en pigg hy med spänst, jämn hudton och “glow to die for.”

Linda & Maria

Vi har många års erfarenhet av att jobba med laserbehandlingar, är välutbildade och certifierade inom området.

Priser

Om oss

Boka tid

Superskickliga och med den där lilla extra känslan att ta hand om dig som kund!

/ Mimmi

Superskickliga och med den där lilla extra känslan att ta hand om dig som kund!

/ Mimmi

Telefon

0470-78 68 90

E-post

kontakt@vaxjolaserklinik.se

Adress

Södra Doktorsgatan 3, 352 36 Växjö

Öppettider

Enligt önskemål & behov

Telefon

0470-78 68 90

E-post

kontakt@vaxjolaserklinik.se

Adress

Södra Doktorsgatan 3, 352 36 Växjö

Öppettider

Enligt önskemål & behov