Hårborttagning

Vi använder oss av Candelas Gentle Max Pro Plus samt Cuteras Excel HR

Vi använder oss av Cuteras Excel HR som kombinerar en effektiv, kraftfull 75 nm Alexandrite laser för hudtyp I-IV, med en långpulsad 1064 nm Nd:Yag laser för hudtyp IV-VI. Allt för bästa effekt kombinerat med kunskap, trygghet och säkerhet för alla hudtyper.

Hårborttagning

Vi använder oss av Candelas Gentle Max Pro Plus samt Cuteras Excel HR

Vi använder oss av Cuteras Excel HR som kombinerar en effektiv, kraftfull 755 nm Alexandrite laser för hudtyp I-IV, med en långpulsad 1064 nm Nd:Yag laser för hudtyp IV-VI. Allt för bästa effekt kombinerat med kunskap, trygghet och säkerhet för alla hudtyper.

Genom att kombinera avancerad teknologi med erfarenhet och stort kunnande inom laser kan vi erbjuda säkra och effektiva behandlingar.

I många år har vi arbetat med dessa båda system.

När det kommer till Candela Getle Max Pro Plus så har vi deras senaste version där vi är den första  och än så länge enda kliniken söder om Stockholm som har glädjen att få arbeta med det bästa på marknaden.

Vi är även stolta över att få vara leverantören Scanex Medical Systems referensklinik, vilket bekräftar vår kompetens och engagemang för att använda ledande teknologi i den här branschen.

Genom att välja oss, Växjö Laserklinik, kan du vara säker på att få bästa möjliga resultat av din hårborttagning.

Varför ska du välja oss och vår klinik vid
permanent hårborttagning med laser?

Behandling med Alexandritelaser är bevisat den mest permanenta hårborttagningsmetoden som finns på marknaden idag. En viktig detalj är att man även kommer ner i korta pulser. “Äkta Alexandrite”

På Växjö Laserklinik använder vi oss av Cuteras Excel HR för permanent hårborttagning. Där kan vi välja antingen 755 Alexandrite eller 1064 Nd:Yag beroende på hudtyp och hårkvalitet.

Hårborttagning med laser är en effektiv behandling för att ta bort oönskat hår i ansiktet och/eller på kroppen. Vi kan behandla alla hudtyper på ett säkert och effektivt sätt.

Vi rekommenderar 6-8 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum så att hårcellen är i rätt växtfas för bästa effekt.

Viktigt att du har skyddat huden från solen 6-8 veckor innan och två vecka efter behandling. Ej heller solat solarium. Använder du brun utan sol vill vi att du ska ha gjort uppehåll två veckor innan behandling.

Du ska inte ha epilerat, vaxat eller använt hårborttagningskräm 6 veckor innan behandling. Ej heller ha plockat håren med pincett eller trådning.

Raka går bra. Vi vill att du ska ha rakat området du vill behandla 1-2 dagar innan ditt besök hos oss.

Har du inte varit hos oss tidigare för hårborttagning så vill vi att du lämnar ett område ( ungefär som en femkrona ) orakat så att vi kan se din hårkvalitet.

Efter behandlingen kan området vara lite rödrosigt med en övergående klåda/svullnad.

Du kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandling.

Håren i de anagena hårsäckarna försvinner normalt efter 2-4 veckor.

Klicka nedan för prisbild.

”Se priser”

Vi erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar som är unikt utformade för att ta itu med dagens vanligaste problem. Allt från hårborttagning, pigmenteringar/solskador, problemhy såsom akne eller akneärr, rosacea, störande kärl på kropp och ansikte, till att bygga upp en pigg hy med spänst, jämn hudton och “glow to die for.”

hårborttagninghår
akneakne

Linda & Maria

Vi har många års erfarenhet av att jobba med laserbehandlingar, är välutbildade och certifierade inom området.

Priser

Om oss

Boka tid

Superskickliga och med den där lilla extra känslan att ta hand om dig som kund!

/ Mimmi

Superskickliga och med den där lilla extra känslan att ta hand om dig som kund!

/ Mimmi

Telefon

0470-78 68 90

E-post

kontakt@vaxjolaserklinik.se

Adress

Södra Doktorsgatan 3, 352 36 Växjö

Öppettider

Enligt önskemål & behov

Telefon

0470-78 68 90

E-post

kontakt@vaxjolaserklinik.se

Adress

Södra Doktorsgatan 3, 352 36 Växjö

Öppettider

Enligt önskemål & behov